Tehnologii folosite

Procesul de spălare al covoarelor

Ne folosim de produse de calitate superioară, de tehnologii germane de ultimă oră și ne realizăm activitatea conform unui standard, format din 6 etape specifice. Astfel ne asigurăm că îți livrăm rezultatele dorite în cel mai scurt timp. Pentru spălarea și igienizarea covoarelor folosim atât metode tradiționale, cele pe care chiar clienții le folosesc acasă (îndinderea covorului pe jos și perierea lui), dar folosim și tehnologii moderne – care asigură eficiența procesului și fac diferența cu adevărat.

Descoperă mai jos întregul proces de spălare, curățare și uscare a covoarelor și toate etapele prin care trec acestea înainte de a ajunge înapoi la tine. Acestea trec prin procese de igienizare, spălare și curățare specială (în cazul covoarelor care sunt în contact permanent cu animalele de casă), uscare profesională prin centrifugare și parfumare. Iar mai apoi sunt livrate conform programului și cerințelor fiecărui client.

1. Spălarea automată
Procesul de spălare a covorului se efectuează cu peria electrică și cu furtunul de apă, după care covorul este expus pe trenul de spălare și este spălat cu ajutorul aparatului cu jet de apă sub presiune. Astfel garantăm îndepărtarea prafului și a particulelor de murdărie până la 100% din țesătura covorului. Iar pentru îndepărtarea petelor persistente folosim produse de curățenie de origine germană, de calitate superioară, menite să igienizeze și să curețe covoarele în profunzime, oferind un rezultat satisfăcător de fiecare dată.
1. Spălarea automată
2. Îndepărtarea mirosurilor specifice
Spălarea specială
Pentru covoarele iubitorilor de animale de companie avem o soluţie specială de spălare, deoarece, de cele mai multe ori, acestea preiau mirosul specific al animalului sau poartă urme olfactive de urină. Așadar, la spălarea acestor covoare folosim un neutralizator de mirosuri. De cele mai multe ori reușim să înlăturăm în totalitate mirosul. Cu toate acestea, produsul de curățare nu dă rezultate în unele cazuri, deoarece urina conține feromoni cu rol de mesaj chimic, care nu reacţionează la niciun produs de curăţare.
2. Îndepărtarea mirosurilor specifice
3. Îndepărtarea bacteriilor / germenilor / acarienilor
Spălarea specială 2
Pentru covoarele expuse la trafic ridicat, după spălarea normală folosim un produs ce conţine două ingrediente speciale: germicid şi o componentă cu acţiune antibacteriană. Acestea, prin acţiunea lor, distrug o gamă largă de germeni şi bacterii ce se pot găsi în ţesătura covorului. În plus, franjurii covoarelor au parte de un tratament special de înălbire prin clorinare. Acest proces are rezultate excepționale. Operaţiunile de spălare specială NU implică un cost suplimentar. Veţi achita de fiecare dată preţul standard, valabil pentru operaţiunile de spălare normală.
3. Îndepărtarea bacteriilor / germenilor / acarienilor
4. Clătirea covoarelor
Covoarele se limpezesc și se clătesc după fiecare spălare cu o cantitate suficientă de apă, înainte de introducere în centrifugă. Scopul clătirii este de a înlătura spuma rămasă după procesul de periere şi eliminarea excesului de apă în proporţie de 95 % din ţesătură. Prin clătire eliminăm în totalitate mirosurile specifice produselor de curățare și eliminăm detergentul din țesături.
4. Clătirea covoarelor
5. Stoarcerea covorului prin procesul de centrifugare
Cu ajutorul unei centrifugi profesionale cu 1500 rotaţii/minut, covorul este stors, îndepărtându-se aproape în totalitate apa din țesături. Datorită acestei centrifugi care acționează conform unor principii tehnologice de ultimă oră, covorul nu este deformat absolut deloc, mărginile nefiind afectate. Iar timpul de uscare în urma acestui procedeu scade drastic.
5. Stoarcerea covorului prin procesul de centrifugare
6. Uscarea covoarelor în camera specială
După centrifugare, covoarele sunt introduse într-o cameră controlată termic, special amenajată pentru uscarea acestora. Uscătorul este dotat cu dezumidificator profesional. La o temperatură de 30 grade C, covoarele se vor usca în câteva ore, indiferent de anotimp, eficientizând astfel întregul proces și oferindu-ne timp suplimentar pentru etapa BONUS.
6. Uscarea covoarelor în camera specială
7. Pregătirea covoarelor pentru livrare
Înainte de livrare covoarele vor fi aspirate cu un aspirator profesionist, astfel încât să se îndepărteze manual ultimele scame. În plus, covoarele se parfumează şi se ambalează corespunzător. Prin acest proces dorim să facem diferența în ceea ce privește calitatea serviciilor noastre și să arătăm clienților că fiecare detaliu contează! *Covoarele vor fi livrate într-un interval de 48 – 72 h, în funcţie de grosimea covorului şi volumul comenzii.
7. Pregătirea covoarelor pentru livrare
Plasează o comandă simplu si rapid !