Spălătorie și curățătorie covoare Sector 1

Ai nevoie urgentă de o spălătorie de covoare profesională în Sectorul 1? WALDMASTER este o spălătorie de covoare din Sector 1 București aflată mereu la dispoziția ta. Pentru confortul tău, WALDMASTER îți pune la dispoziție echipa sa de profesioniști pentru curățarea profesională a covoarelor din casa ta. Vom avea grijă să te bucuri de o locuință curată și de covoare impecabile, fără nicio pată.

Principalele zone din Sectorul 1 deservite

WALDMASTER este o spălătorie de covoare ce oferă servicii de curățare profesională în Sector 1 București.  Ne găsești pe Șoseaua Olteniței nr. 18H, iar pentru a beneficia de serviciile noastre de curățare profesională a covoarelor la domiciliu în București și Băneasa ne poți contacta prin telefon sau prin formularul de contact WALDMASTER. Nu trebuie să te deranjezi însă cu ridicarea covoarelor, deoarece noi ne deplasăm la adresa indicată de tine, pentru a le ridica și livra înapoi, după ce am terminat.

Iată care sunt principalele zone din Sectorul 1 deservite de WALDMASTER
 • Dorobanți
 • Pipera
 • Primăverii
 • Băneasa

Servicii de spălare și curățare a covoarelor disponibile la WALDMASTER

Noi, cei de la WALDMASTER, avem grijă de covoarele tale, deoarece le spălăm, le curățăm și le uscăm în mod profesional și eficient.
 • Utilizăm produse și tehnică nemțească pentru procesul de spălare și curățare automatizată a covoarelor, scutind efortul tău fizic și eficientizând la 10 minute procese care ar dura 2-3 ore.
 • Folosirea jetului cu apă și a unui detergent special conceput asigură curățarea în profunzime a covoarelor.
 • Pentru tapițerie și covoare folosim detergenți speciali, fabricați în Germania. Aceștia acționează eficient pentru murdărie, dar sunt delicați cu țesăturile.
 • Venim în întâmpinarea ta cu servicii conexe foarte atractive, pentru a-ți demonstra calitatea și standardele la care lucrăm.
 • Îți aspirăm, parfumăm și împachetăm covoarele pentru livrare.
 • Livrarea comenzilor este gratuită pentru comenzi mai mari de 100 RON.
 • Deoarece ne prețuim clienții mai mult de orice, returnăm suma plătită în totalitate, dacă aceștia nu sunt mulțumiți de rezultat.
Folosind produse de calitate superioară și tehnologii germane de ultimă oră, ne realizăm activitatea conform unui standard, format din 6 etape specifice. Astfel ne asigurăm că îți livrăm rezultatele dorite în cel mai scurt timp. Pentru spălarea și igienizarea covoarelor folosim atât metode tradiționale, cât și tehnologii moderne, care asigură eficiența procesului și fac diferența cu adevărat.

De ce să alegi spălătoria WALDMASTER?

Preluarea de la domiciliu și livrarea acasă a covoarelor

Noi, cei de la WALDMASTER, ne deplasăm la adresa indicată de tine pentru a ridica de la domiciliul sau sediul firmei covoarele, și pentru a le livra înapoi după ce am terminat.

Siguranța serviciilor

Dacă ajungi acasă și observi o neregulă la covorul tău, ne contactezi, iar noi venim, îl preluăm și îl spălăm din nou, gratuit!

Procese profesionale de spălare a covoarelor

Înainte de livrare, covoarele tale vor fi aspirate cu un aspirator profesionist, vor fi parfumate și ambalate cu atenție.

"Nu plătești dacă nu iți place"

Acesta este conceptul nostru de 100% garanție. Nu cerem niciodată bani în avans. Plătești doar după ce vezi rezultatul și ești mulțumit.

Servicii speciale

Oferim și servicii speciale pentru persoanele bolnave, singure sau în vârstă (scoaterea covoarelor de sub mobilă și așezarea lor înapoi).

Când ai nevoie de o spălătorie de covoare profesională, alege WALDMASTER!

Calculator costuri pentru spălarea și curățarea covoarelor

Părerea clienților noștri

Iată care sunt cele mai frecvente întrebări pe care ni le adresează clienții noștri:

Cum plasez o comandă?

Pentru spălarea și ridicarea covoarelor la WALDMASTER, poți face o programare telefonică de luni până sâmbătă inclusiv, între 09:00-18:00 sau nonstop, on-line, prin formularul de comandă. Noi te vom contacta pentru confirmare și pentru a stabili o zi de colectare a covoarelor ce urmează a fi spălate, împreună cu un interval orar.

În ce intervale orare se fac preluările și livrările?

Preluăm comenzile în prima parte a zilei, în intervalul 06:00- 12:00, urmând ca livrările să fie făcute după ora 12:00 - în cazul în care nu există excepții. Căutăm permanent soluții pentru a eficientiza atât timpul nostru, cât și al clientului.

Care sunt prețurile practicate la spălătoria Waldmaster?

La Waldmaster există un tarif general care se aplică indiferent de tipul covoarelor. Fie că sunt de lână, sintetice, moderne, tradiționale, cu fir lung sau scurt, covoarele sunt spălate la prețul de 13 lei/mp daca aduci covorul la noi sau 15 lei/mp cu preluare asigurată de noi, la o comandă minimă de 7 mp.

Ce tipuri de covoare se pot spăla?

La WALDMASTER putem spăla aproape toate tipurile de covoare.

● covoare de lână;
● covoare persane;
● covoare țesute manual;
● covoare tip cisnădie;
● covoare de copii;
● mochetă;
● covoare din fibre sintetice;
● covoare din fibra acrilică;
● covoare din nailon;
● covoare din polipropilenă.

În plus, chiar dacă nu se comportă ideal la apă, la Waldmaster spălăm și igienizăm carpete, covoare de mătase, bumbac sau viscoză. În cazul în care există excepții, avem întotdeauna grijă să le precizăm.

La spălătoria profesională WALDMASTER te bucuri de covoare curate și igienizate, pentru o familie sănătoasă și fericită. Păstrează un mediu curat în casa ta, oferind confort și siguranță celor dragi. Covoarele mai curate semnifică o casă mai curată, iar locuința curată este mediul ideal de dezvoltare a celor mici!