Spălătorie și curățătorie covoare Sector 3

Dacă locuiești în Sectorul 3 sau în apropiere și ai nevoie de o spălătorie de covoare, WALDMASTER este alegerea ideală. Noi ne putem deplasa la orice adresă pentru a prelua covoarele. Indică-ne locul unde trebuie să ajungem și venim în cel mai scurt timp!

 

Pentru spălarea și curățarea covoarelor, utilizăm tehnică nemțească de ultimă oră. Aparatura de calitatea ne ajută să lucrăm mai eficient și să livrăm servicii de calitate excepțională. Noi spălăm, curățăm, uscăm covoarele și ți le livrăm acasă parfumate și ambalate corespunzător. În plus, dacă serviciile comandate de tine depășesc suma de 100 RON, livrăm covoarele gratuit.

Principalele zone din Sectorul 3 deservite

Poți apela la serviciile Waldmaster – spălătorie profesională de covoare în București dacă locuiești în Sectorul 3 al capitalei, în cartierele:

 • Balta Albă
 • Centrul Civic
 • Dristor
 • Dudești
 • Lipscani
 • Muncii
 • Titan
 • Unirii
 • Vitan
 • Timpuri Noi

Servicii de spălare și curățare a covoarelor disponibile la WALDMASTER

O curățătorie de covoare la domiciliu, În București? Waldmaster propune o alternativă mai bună! O curățătorie care ridică și livrează covoarele de la și la domiciliul clientului, astfel încât procesul de curățare să fie efectuat cu ajutorul instalațiilor profesionale nemțești.

Dacă alegi să apelezi la serviciile Waldmaster – curățătorie de covoare in Sectorul 3 – te vei bucura de următoarele avantaje:

 • transportul gratuit al covorului, la comenzi care depășesc 100 lei;
 • ridicarea și livrarea covorului într-un interval orar agreat de comun acord;
 • curățarea profesională a covorului, utilizând tehnologie germană concepută special pentru covoare;
 • servicii speciale pentru persoanele în vârstă sau cu dizabilități, constând în strângerea covorului (inclusiv scoaterea acestuia de sub mobilier) și repunerea acestuia în cameră.

De ce să alegi spălătoria de covoare Waldmaster?

Waldmaster nu este doar o spălătorie de covoare cu ridicare de la domiciliu. Waldmaster este garanția profesionalismului și a unei colaborări plăcute, descrisă de către clienți prin termeni ca „seriozitate”, „flexibilitate”, „calitate”.

Apelând la Waldmaster – curățătorie de covoare în București beneficiezi de un proces de curățare în 7 etape, realizat cu ajutorul unei aparaturi moderne și special dedicate acestui scop și particularităților de îngrijire ale covoarelor:

 1. spălare automată cu îndepărtarea petelor;
 2. spălare specială cu neutralizarea mirosurilor;
 3. spălare specială pentru îndepărtarea acarienilor și a bacteriilor;
 4. clătire;
 5. centrifugare;
 6. uscare;
 7. pregătire pentru livrare.

Aparatura dedicată curățării covoarelor este complexă și include o serie de presetări care permit particularizarea procesului de curățare în funcție de materialele din care e confecționat covorul. Ce înseamnă asta, în ceea ce privește beneficiile pentru client?

 • curățare profundă a fibrelor și urzelii, care diminuează uzura covorului;
 • folosirea de detergenți speciali, dedicați materialelor și pigmenților folosiți pentru diferitele tipuri de covoare;
 • stoarcere eficientă, efectuată delicat;
 • uscare la temperatură controlată, completată de dezumidificatoare profesionale;
 • parfumare și ambalare adecvată, pentru livrarea la domiciliul clientului în cea mai bună stare.

Calculator costuri pentru spălarea și curățarea covoarelor

Este absolut firească întrebarea legată de costurile asociate procesului de curățare. De altfel, când vorbim despre o spălătorie de covoare în București, prețul este primul lucru pe care doresc să îl afle potențialii clienți.

Ca să își venim în ajutor ți-am pus la dispoziție un calculator de prețuri pe care îl poți folosi pentru a afla ce costuri implică întreținerea periodică, profesională, a covoarelor de la tine din locuință.

Părerea clienților noștri

Eficiență, amabilitate, flexibilitate - am apreciat foarte mult faptul că mi-au fost livrate covoarele arătând impecabil, dar la final, dorința de colaborare pe viitor a fost generată de faptul că la Waldmaster oamenii știu că lucrează pentru oameni. Am comunicat ușor și rapid, au dat dovadă de înțelegere față de programul meu haotic, și da, covoarele mele arată iar ca noi.

Ilinca Zamfirache

Servicii prompte și de calitate și o comunicare excelentă. Ar trebui să ia exemplu și alte firme din România!

Lavinia Buburuzan

Întrebări frecvente

Cum mă asigur că voi primi covorul înapoi?

Atunci când venim să ridicăm covorul care trebuie curățat vă înmânăm un proces verbal semnat și ștampilat cu datele firmei, pe care notăm numărul covoarelor, dimensiunile, adresa de ridicare și adresa de livrare și așa mai departe.

Adresa de livrare poate fi diferită de cea de la care a fost preluat covorul?

Da, putem livra covorul la altă adresă decât cea de la care l-am ridicat, fără costuri suplimentare.

Oferiți serviciul de depozitare?

În cazul în care ați apelat la serviciile noastre ca să curățăm covoarele din locuință, dar curățenia este în toi și nu vreți să le expuneți la praf sau să vă încurce prin casă, putem depozita covorul și să vi-l livrăm atunci când considerați că e oportun.

Există un cost minim al comenzii?

Costul minim al unei comenzi este de 105 lei. Curățăm orice covor, indiferent de dimensiuni, cât timp vă asumații acest cost minim.

Vă așteptăm să ne contactați pentru a vă convinge de calitatea serviciilor noastre!