Despre Waldmaster

Noi suntem spălătoria WALDMASTER – din 2010 aici pentru dumneavoastră!

Spălătorie covoare București și Ilfov

Noi suntem cei ce au grijă de covoarele tale. Le spălăm, le curățăm și le uscăm într-un mod profesional și eficient. Folosind aparatură modernă, scutim efortul fizic și eficientizăm procesele de curățare, spălare și uscare a covoarelor. Cu ajutorul periei electrice facem în 10 minute ceea ce ar putea face un om în 2 – 3 ore. Iar folosirea jetului cu apă asigură, alături de detergentul special conceput, o curățare în profunzime a covorului.

01

Calitate

Folosim doar detergenți speciali pentru tapițerie și covoare, duri cu murdăria, dar delicați cu țesătura. Aceste produse sunt fabricate în Germania și sunt special concepute pentru uz profesional.

02

Profesionalism

Avem experiență cu toate tipurile de țesături. Spre exemplu, pentru lână folosim detergenți speciali cu antioxidanți, care combat efectul nociv al apei dure, oferind siguranță și rezistență sporită lânii.

03

Dedicare

Ne implicăm și facem tot posibilul ca rezultatele noastre să fie mai mult decât satisfăcătoare. Activăm după etape standardizate, formate de-a lungul timpului, odată cu experiența acumulată.

Ai nevoie de o spălătorie de covoare profesionistă ? Ai servicii de top la cel mai bun preț.

Vezi ce spun clienții noștri !

Servicii impecabile, covoarele au fost spalate f bine, punctualitate si seriozitate. Recomand cu toata sinceritatea! La cat mai multe firme asa in Romania! 13.02.2019 Malina Voicu: covoarele arata impecabil ca de fiecare data ! aveam niste pete de la animale pe covorul alb si nu credeam ca le mai scot si de data asta dar sunt ca noi,imaculate si miros frumos cateva zile bune.

- Angelina Misha
08.02.2019

Mulțumesc pentru seriozitate și flexibilitate, covorul meu arata impecabil după ce a fost curățat de voi, va recomand
cu drag!

- Mihaela Nedelcu
29.01.2019

Ireprosabil! Covoare preluate de acasa, curatate impecabil ( disparut si petele de la siropelele copiilor) aduse inapoi in scurt timp (practic o zi lucratoare).. comunicarea perfecta, rar gasesti un serviciu care sa fie ok din toate punctele de vedere. Bravo!

- Irina Marcu
20.03.2018

Oameni grozavi! Serviciul a fost impecabil, au venit rapid, au fost flexibili cu ora/ziua si la preluare si la predare, covoarele arata minunat (curate, moi, miros frumos), la un pret cât se poate de convenabil. Recomand călduros!

- Cristina Anton
20.01.2019

Mare surpriza am avut cu oamenii ăștia!! După ce o săptămână m-am certat la telefon cu firma cu care spălăm covoarele anterior ptr ca ma tot păcăleau ca vin și nu veneau, m-am hotărât sa încerc în alta parte ( aveam de ales intre asta sau a arunca în curte covoarele sa le spele ploaia :)) ) După vreo 3 refuzuri, (căci mai nou dacă nu ai km de covoare nu se mai deplasează "antrepenorii" nici cu taxa de colectare ) am dat peste oamenii ăștia. Era deja vineri. Mi-au spus ca pot veni a 2 a zi, sâmbătă, însă noi plecam din București în jur de ora 9. Stabilim ca dacă pot vin înainte de 9.00 dacă nu rămâne pe luni. Ce credeți? La 6.40 sâmbătă dimineață îmi suna telefonul, erau oamenii cu covoarele:))).

- Maria Ilie
14.11.2016

Nu îmi venea sa cred... chiar au venit deși și ei știau ca nu am covoare cat casa poporului, și ptr ei era sâmbătă, și ei au o afacere de condus, și nici ptr ei nu este aproape comuna în care locuiesc eu fata de locația lor, ba dimpotrivă... ei sunt în Sud noi în Nord... termenul de livrare era Marți... Soc și groaza!! Ma suna astăzi după amiaza, cică sunt gata covoarele. M-am înnegrit! Eram sigura ca nu sunt uscate cum trebuie covoarele, cearta, nervi draci ... Cred ca este de la sine înțeles ca toate covoarele arata impecabil, sunt uscate, miros frumos, ba a dispărut și o pata care trecuse cu brio de ultimele 2 spălări... Bravo domnilor!!! Asta înseamnă antreprenoriat!!! Sper sa creșteți și sa umpleți Bucureștiul (cel puțin) cu spălătoriile voastre! Eu cu siguranță voi știi pe cine sa recomand prietenilor!

- Maria Ilie
14.11.2016

Sevicii promte si de buna calitate. Profesionalism si amabilitate.Felicitari!

- Georgescu Carmen
26.06.2018

uper!!! Neasteptat de ieftin!!! 8 covoare 125 ron, iar in 2 zile au fost acasa....recomand cu incredere!

- Elena Chirca
28.09.2017

Formular contact