Spălătorie și curățătorie covoare Sector 5

Întreținerea covorului preferat poate fi o provocare, mai ales dacă obișnuiești să ai o viață socială activă, primești des musafiri, ai copii sau animale de companie.

Dacă dorești să prelungești viața covorului și să îl păstrezi ca nou, e bine să apelezi la servicii profesionale de curățare.

Principalele zone din Sectorul 5 deservite

Îi așteptăm pe cei care caută o curățătorie de covoare în sectorul 5 al capitalei să apeleze la serviciile Waldmaster, unul dintre principiile noastre fiind adaptabilitatea la programul și nevoile clienților. Prin urmare, deservim, inclusiv cu ridicare și livrare la domiciliu, cartierele:

 • Giurgiului
 • Ferentari
 • Rahova
 • Ghencea
 • Cotroceni

Servicii de spălare și curățare a covoarelor disponibile la WALDMASTER

O spălătorie de covoare cu ridicare de la domiciliu este una dintre cele mai bune alegeri pe care le poți face, mai ales dacă ești o persoană ocupată. Waldmaster face tot ceea ce îi stă în puteri pentru a veni în întâmpinarea clienților, cu următoarele servicii:

 • transportul gratuit al covorului, la și de la domiciliu;
 • flexibilitate în ceea ce privește ora de ridicarea și returnare a covorului;
 • curățare complexă, în mai multe etape succesive, cu aparatură germană special destinată covoarelor: aspirare, spălare, tratare, clătire, centrifugare și uscare;
 • servicii speciale pentru persoanele în vârstă sau bolnave: scoaterea covoarelor, strângerea acestora și reașezarea lor sub mobilier după returnare.

De ce să alegi spălătoria de covoare Waldmaster?

Există mai multe motive pentru care clienții care au apelat deja la serviciile noastre ne-au descris ca fiind o foarte bună – uneori cea mai bună – spălătorie profesională de covoare din București.

Singurul motiv care ar trebui să conteze în alegerea serviciilor noastre este legat de calitatea acestora, calitate pe care nu am fi putut-o oferi în absența standardelor implementate și a aparaturii moderne. Procesul de curățare se realizează în mai multe etape:

 • procesul de spălare automată și îndepărtarea petelor;
 • procesul de spălare specială, cu neutralizarea mirosurilor (pentru iubitorii animalelor de companie);
 • procesul de spălare specială, cu îndepărtarea germenilor și a acarienilor;
 • procesul de clătire;
 • procesul de centrifugare;
 • procesul de uscare;
 • pregătirea covoarelor pentru livrare.

Atunci când decizi să realizezi o igienizare periodică a covoarelor la o curățătorie de covoare în București este de așteptat ca aceasta să dispună de aparatură performantă. Mulți clienți afirmă că ar fi dispuși să apeleze la o spălătorie de covoare din București la un preț corect, cu condiția ca aceasta să folosească tehnologie modernă, care asigură o curățare adecvată și o uscare rapidă. La Waldmaster, procesul de curățătorie presupune următoarele beneficii:

 • curățare în profunzime, până la nivelul urzelii, ceea ce diminuează uzura în timp a covorului;
 • folosirea unor detergenți speciali pentru curățare, îndepărtarea petelor, a mirosurilor, a acarienilor și microorganismelor;
 • stoarcere puternică și delicată;
 • uscare sub temperatură controlată (30 de grade Celsius) în paralel cu utilizarea dezumidificatorului profesional, pentru prevenirea apariției mirosurilor neplăcute;
 • parfumare și ambalare corespunzătoare înainte de livrare.

Calculator costuri pentru spălarea și curățarea covoarelor

Cu ajutorul calculatorului nostru de prețuri poți obține o estimare corectă a costurilor pe care le presupune apelarea la serviciile noastre, în funcție de suprafața totală de covor pe care dorești să o cureți.

Transportul poate fi gratuit, în funcție de prețul comenzii, iar comanda minimă trebuie să aibă valoarea de 105 lei.

Părerea clienților noștri

Am apreciat foarte mult colaborarea cu voi, amabilitatea, răbdarea și felul în care am reușit să găsim o soluție la programul meu atât de încărcat. Iar covoarele, încă parfumate, au fost o încântare!

Anca Maria

Am fost plăcut surprinsă să văd că petele de pe covor au dispărut - nu mai speram, având în vedere faptul că am trei copii plini de energie. Covorul e ca nou, moale, pufos, miroase mai bine decât atunci când l-am cumpărat. Sistemul de curățare face diferența, e prima oară când sunt pe deplin mulțumită după spălarea covoarelor!

Irina Turcanu

Întrebări frecvente

Se onorează comenzi mai mici de 7 mp?

Da. Trebuie doar să fiți de acord cu comanda minimă de 105 lei. Fie că este vorba de 4 mp sau 6 mp, onorăm comanda cu plăcere.

Există riscul să iasă culorile sau să intre covorul la apă?

În mod normal nu, dar știm cu toții că există și situații neprevăzute. Cazurile în care au ieșit culorile au fost foarte rare și s-a identificat drept cauză folosirea prealabilă a unor substanțe nepotrivite.
În ceea ce privește intrarea la apă, există un tip de urzeală pe care spălarea repetată îl poate face să intre la apă, dar știm să le identificăm astfel încât să comunicăm proprietarului riscurile.

Ce garanție am că primesc covoarele înapoi?

La ridicarea covoarelor se semnează un proces verbal semnat și ștampilat de societatea noastră, în care este precizat numărul de covoare preluate, adresa și datele de contact.

Citește rubrica noastră de întrebări frecvente pentru mai multe detalii.

Vă așteptăm să ne contactați ca să vă convingeți de calitatea serviciilor noastre!