Spălătorie Covoare Berceni

WALDMASTER – Spălătorie Covoare Berceni cu servicii profesionale.

Dacă locuiești în Berceni sau în apropiere și ai nevoie de o spălătorie de covoare, WALDMASTER este alegerea ideală. Noi ne putem deplasa la orice adresă pentru a prelua covoarele. Indică-ne locul unde trebuie să ajungem și venim în cel mai scurt timp.

Pentru spălarea și curățarea covoarelor, utilizăm tehnică nemțească de ultimă oră. Aparatura de calitatea ne ajută să lucrăm mai eficient și să livrăm servicii de calitate excepțională. Noi spălăm, curățăm, uscăm covoarele și ți le livrăm acasă parfumate și ambalate corespunzător. În plus, dacă serviciile comandate de tine depășesc suma de 100 RON, livrăm covoarele gratuit.

Ai nevoie de o spălătorie de covoare profesională în Berceni? Apelează cu încredere la noi. Dacă nu ești mulțumit de serviciile WALDMASTER îți oferim garanție 100%, returnându-ți banii integral. Contactează-ne acum și dă-ne adresa ta. Ne prezentăm la tine și ridicăm covoarele, apoi, în cel mai scurt timp, ți le livrăm înapoi curate și impecabile.

Siguranța serviciilor

Dacă ajungi acasă și observi o neregulă la covorul tău, ne contactezi, iar noi venim, îl preluăm și îl spălăm din nou, gratuit!

"Nu plătești dacă nu iți place"

Acesta este conceptul nostru de 100% garanție. Nu cerem niciodată bani în avans. Plătiți doar după ce vedeți rezultatul și sunteți mulțumit.

Procese profesionale

Înainte de livrare, covoarele tale vor fi aspirate cu un aspirator profesionist, vor fi parfumate și ambalate cu atenție.

Alege spălătoria de covoare Waldmaster și beneficiezi de prețuri speciale.

De ce să alegi spălătoria Waldmaster?

Transport gratuit

În București și Ilfov pentru comenzi mai mari de 100 de lei. Pentru comenzile cu valoare mai mică de 100 lei, prețul transportului este de 25 lei.

Ridicare și returnare

Asigurăm atât ridicarea covoarelor de la adresa clientului, cât și returnarea acestora la adresa indicată, în funcție de programul clientului.

Servicii speciale

- În condiții speciale (persoane bolnave, singure sau în vârstă) ne ocupăm noi de scoaterea covoarelor de sub mobilă și de așezarea lor înapoi.
Covoare curate pentru o familie sănătoasă și fericită.
Păstrează un mediu curat în casa ta, oferind confort și siguranță celor dragi. Covoarele mai curate semnifică o casă mai curată. Iar aceasta este mediul ideal de dezvoltare a celor mici!
Află părerea clienților noștri !

Servicii impecabile, covoarele au fost spalate f bine, punctualitate si seriozitate. Recomand cu toata sinceritatea! La cat mai multe firme asa in Romania! 13.02.2019 Malina Voicu: covoarele arata impecabil ca de fiecare data ! aveam niste pete de la animale pe covorul alb si nu credeam ca le mai scot si de data asta dar sunt ca noi,imaculate si miros frumos cateva zile bune.

- Angelina Misha
08.02.2019

Mulțumesc pentru seriozitate și flexibilitate, covorul meu arata impecabil după ce a fost curățat de voi, va recomand
cu drag!

- Mihaela Nedelcu
29.01.2019

Ireprosabil! Covoare preluate de acasa, curatate impecabil ( disparut si petele de la siropelele copiilor) aduse inapoi in scurt timp (practic o zi lucratoare).. comunicarea perfecta, rar gasesti un serviciu care sa fie ok din toate punctele de vedere. Bravo!

- Irina Marcu
20.03.2018

Oameni grozavi! Serviciul a fost impecabil, au venit rapid, au fost flexibili cu ora/ziua si la preluare si la predare, covoarele arata minunat (curate, moi, miros frumos), la un pret cât se poate de convenabil. Recomand călduros!

- Cristina Anton
20.01.2019

Mare surpriza am avut cu oamenii ăștia!! După ce o săptămână m-am certat la telefon cu firma cu care spălăm covoarele anterior ptr ca ma tot păcăleau ca vin și nu veneau, m-am hotărât sa încerc în alta parte ( aveam de ales intre asta sau a arunca în curte covoarele sa le spele ploaia :)) ) După vreo 3 refuzuri, (căci mai nou dacă nu ai km de covoare nu se mai deplasează "antrepenorii" nici cu taxa de colectare ) am dat peste oamenii ăștia. Era deja vineri. Mi-au spus ca pot veni a 2 a zi, sâmbătă, însă noi plecam din București în jur de ora 9. Stabilim ca dacă pot vin înainte de 9.00 dacă nu rămâne pe luni. Ce credeți? La 6.40 sâmbătă dimineață îmi suna telefonul, erau oamenii cu covoarele:))) . Nu îmi venea sa cred... chiar au venit deși și ei știau ca nu am covoare cat casa poporului, și ptr ei era sâmbătă, și ei au o afacere de condus, și nici ptr ei nu este aproape comuna în care locuiesc eu fata de locația lor, ba dimpotrivă... ei sunt în Sud noi în Nord... termenul de livrare era Marți... Soc și groaza!! Ma suna astăzi după amiaza, cică sunt gata covoarele. M-am înnegrit! Eram sigura ca nu sunt uscate cum trebuie covoarele, cearta, nervi draci ... Cred ca este de la sine înțeles ca toate covoarele arata impecabil, sunt uscate, miros frumos, ba a dispărut și o pata care trecuse cu brio de ultimele 2 spălări... Bravo domnilor!!! Asta înseamnă antreprenoriat!!! Sper sa creșteți și sa umpleți Bucureștiul (cel puțin) cu spălătoriile voastre! Eu cu siguranță voi știi pe cine sa recomand prietenilor!

- Maria Ilie
14.11.2016

Sevicii promte si de buna calitate. Profesionalism si amabilitate.Felicitari!

- Georgescu Carmen
26.06.2018

uper!!! Neasteptat de ieftin!!! 8 covoare 125 ron, iar in 2 zile au fost acasa....recomand cu incredere!

- Elena Chirca
28.09.2017