Spălătorie și curățătorie covoare Sector 6

Dacă locuiești în Sectorul 6 sau în apropiere și ai nevoie de o spălătorie de covoare, WALDMASTER este alegerea ideală. Iată de ce și cum poți colabora cu noi!

Principalele zone din Sectorul 6  deservite

Noi ne putem deplasa la orice adresă pentru a prelua covoarele. Indică-ne locul unde trebuie să ajungem și venim în cel mai scurt timp. Pentru că suntem o spălătorie de covoare cu ridicare de la domiciliu, ne poți chema in zonele:

 • Drumul Taberei
 • Crângași
 • Brâncuși
 • Zona Ghencea
 • Militari
 • Regie
 • Giulești

Servicii de spălare și curățare a covoarelor disponibile la WALDMASTER

Pe lista de servicii pe care o oferim sunt cuprinse următoarele:

 • transport gratuit;
 • ridicarea și returnarea covoarelor de la domiciliu, într-un interval orar adecvat;
 • curățarea profesională a acestora, cu aparatura germană: aspirare, spălare, clătire, centrifugare și uscare;
 • servicii speciale pentru persoanele bolnave sau în vârstă: scoaterea covoarelor de sub mobilier și reașezarea lor după curățare.

De ce să alegi spălătoria de covoare Waldmaster?

Dacă îți doresti să beneficiezi de serviciile oferite de o spălătorie profesională de covoare în București, Waldmaster este răspunsul potrivit.

Pentru spălarea și curățarea covoarelor, utilizăm tehnică nemțească de ultimă oră. Aparatura de calitatea ne ajută să lucrăm mai eficient și să livrăm servicii de calitate excepțională. Noi spălăm, curățăm, uscăm covoarele și ți le livrăm acasă parfumate și ambalate corespunzător. În plus, dacă serviciile comandate de tine depășesc suma de 100 RON, livrăm covoarele gratuit.

Ai nevoie de o curatatorie de covoare in Sector 6? Apelează cu încredere la noi! Dacă nu ești mulțumit de serviciile WALDMASTER îți oferim garanție 100%, returnându-ți banii integral. Contactează-ne acum și dă-ne adresa ta! Ne prezentăm la tine și ridicăm covoarele, apoi, în cel mai scurt timp, ți le livrăm înapoi curate și impecabile!

Calculator costuri pentru spălarea și curățarea covoarelor

Atunci când apelează la o spălătorie de covoare în București, prețul este unul dintre primele lucruri de care întreabă clienții. Pe site-ul nostru poți calcula singur care sunt costurile, în funcție de dimensiunile covorului pe care vrei să îl faci să arate ca nou.

Părerea clienților noștri

Mulțumesc pentru seriozitate și flexibilitate, covorul mei arată impecabil după ce a fost curățat de voi, vă recomand cu drag!

Mihaela Nedelcu

Ireproșabil! Covoare preluate de acasă, curățate impecabil (au dispărut și petele de la siropelele copiilor) aduse înapoi în scurt timp (practic o zi lucrătoare)... comunicarea perfectă, rar găsești un serviciu care să fie ok din toate punctele de vedere. Bravo!

Irina Marcu

Servicii prompte și de bună calitate. Profesionalism și amabilitate. Felicitări!

Georgescu Carmen

Întrebări frecvente

Cum plasez o comandă?

Programările se pot face telefonic, de luni până sâmbătă inclusiv, între 9.00 - 18.00 sau non-stop, on-line, prin formularul de comandă. Vă vom contacta pentru confirmarea plasării comenzii on-line, stabilirea unei zile de colectare a covoarelor ce urmează a fi spălate și un interval orar de principiu.

Intervalul orar este, de obicei, unul de două ore, dar pentru că știm că timpul dumneavoastră este prețios, vă sunăm și cu 15 minute în avans pentru a vă anunța că sosim. Programul nostru de colectări este de Luni până Vineri între orele 08 - 18.00 și sâmbătă între 8.00 - 13.00.

Cum este gata covorul meu în termen de 48 - 72h?

Timpul de spălare este atât de redus mulțumită procesului de centrifugare și uscare, realizate cu aparatură special dedicată, care protejează fibrele, eliminând totuși, la stoarcere, peste 90% din apă.
Uscarea se realizează în camere speciale, incălzite, cu instalații profesionale de dezumidificare și ventilație.

Se onorează orice fel de comandă, indiferent de dimensiunile covorului?

Da, onorăm inclusiv comenzile mici, cât timp se achită comanda minimă de 105 lei.

Ce tipuri de covoare spălați?

Orice tipuri de covoare, din orice materiale. Materialele care pot ridica probleme sunt identificate de echipa noastră, care vă va notifica de existența unor riscuri.

Adresa de livrare poate fi diferită de cea de ridicare?

Da, fără costuri suplimentare.

Vă așteptăm cu drag!