Spalatorie de covoare Bucuresti si Ilfov -- Waldmaster | Servicii
1534
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1534,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-16.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Servicii

Etapele spălării

SPĂLAREA

Noi avem grijă de covoarele tale, tradițional, asa cum își doresc înșiși clienții noștri să spele covoarele, dacă ar avea timp și loc: pe jos, cu peria electrică și cu furtunul de apă rece. Trebuie adaugate însa, și cateva elemente definitorii de tehnologie modernă: aparatul de spălat cu jet de apă sub presiune (200 bari), înlocuiește necesitatea de a bate covoarele înainte;

Peria electrică de spălat covoare, simplifică munca fizică a omului, pentru că are o viteză de rotaţie şi o presiune precis calculată, în aşa fel încât ceea ce am putea face cu mâna în 2-3 ore de efort considerabil este făcut în circa 10 minute de periaj atent, la 190 de rotații/minut. Diametrul de 45 cm al periei din plastic, lungimea firului periei de 6 cm, cât şi presiunea exercitată de greutatea plasată deasupra periei (27kg), asigura un periaj suficient de profund, astfel nu va rămâne nici urmă de murdărie în fibra covorului;

Jetul continuu de apă curentă, în cantitate suficientă asigură îndepărtarea completă a prafului, noroiului şi a altor forme obişnuite de murdărie.
detergentul lichid, special conceput pentru covoare şi tapiţerii este dur cu murdăria, dar delicat cu ţesătură, fiind un produs fabricat în Germania pentru uz profesional. Covoarele din lană le spălăm cu un detergent dedicat acestei categorii de produse, care conţine şi antioxidanţi necesari contracarării efectului nociv al apei dure asupra lânii.

SPĂLAREA SPECIALĂ I – ÎNDEPĂRTAREA MIROSURILOR SPECIFICE

Pentru covoarele care aparţin iubitorilor de animale de companie (câini, pisici etc.) le putem oferi o soluţie. Dacă poartă urme olfactive de urină, tratamentul este următorul: la spălarea acestor covoare folosim un neutralizator de mirosuri care reuşeşte în foarte multe cazuri să înlăture mirosul persistent de urină (din păcate nu în toate cazurile reuşim în totalitate, deoarece urina de animale conţine feromoni cu rol de mesaj chimic, care nu reacţionează la niciun produs de curăţare).

SPĂLAREA SPECIALĂ II – ÎNDEPĂRTAREA BACTERIILOR/GERMENILOR/ACARIENILOR

Pentru familiile cu copii, creşe, grădiniţe, etc., după spălarea covorului folosim un produs ce conţine două ingrediente speciale: germicid şi o componentă cu acţiune antibacteriană, care prin acţiunea lor distrug o gamă largă de germeni şi bacterii ce se pot găsi în ţesătura covorului. Franjurii covoarelor au parte de un tratament special de înălbire prin clorinare, cu rezultate foarte bune.
Operaţiunile de spălare specială NU implică un cost suplimentar. Dvs. veţi achita preţul standard, valabil pentru operaţiunile de spălare normală.

CLĂTIREA PRELIMINARĂ A COVORULUI

Covoarele se limpezesc cu o cantitate suficientă de apă, înainte de introducere în centrifugă. Scopul clătirii este de a înlătura spuma rămasă după procesul de periere şi eliminarea excesului de apă în proporţie de 95 % din ţesătură .

STOARCEREA PRIN CENTRIFUGARE A COVORULUI

Cu ajutorul centrifugii cu 1500 rotaţii/minut., covorul este stors, îndepărtându-se aproape în totalitate apa. Datorită acestei centrifugi covorul este de asemenea nedeformat, marginile nu sunt colorate şi timpul de uscare este foarte scurt.

USCAREA COVORULUI

După centrifugare, covoarele sunt introduse într-o cameră controlată termic, special amenajată pentru uscarea acestora. Uscătorul este dotat cu dezumidificator profesional. La o temperatură de 30 grade C, covoarele se vor usca în câteva ore; indiferent de anotimp.

PREGĂTIREA COVOARELOR PENTRU LIVRARE

Înainte de livrare covoarele vor fi aspirate cu un aspirator profesionist, astfel se îndepărtează fin ultimele scame nedorite, se parfumează şi le ambalăm.
*Covoarele vor fi livrate într-un interval de 48 – 72 h, în funcţie de grosimea covorului şi volumul comenzii.

Spălăm și uscăm covoarele folosind tehnologie profesională germană

Transportul este gratuit în Bucureşti şi Ilfov, pentru comenzile de minimun 100 lei.
Pentru comenzi cu o valoare mai mică de 100 lei, taxa de transport este de 20 lei.
Asigurăm atât ridicarea covoarelor de la adresa clientului, cât şi returnarea acestora spălate şi uscate, la adresa indicată, în funcţie de programul dumneavoastră.
Pentru operaţiunile de Ridicarea/Livrare se va stabili un interval de maxim 2 ore, la momentul zilei oportun pentru clienţi. În situaţii speciale (persoană bolnavă, singură sau în vârstă) scoatem covoarele de sub mobilă, iar la livrare le aşezăm la locul lor.

Garanții

Întrucât considerăm foarte importantă mulţumirea clienţilor noştri venim în întâmpinare cu două soluţii pentru garanţia calităţii:

1. dacă apare vreo problemă la curăţarea covoarelor ne puteţi suna şi noi revenim, le preluăm şi le spălăm din nou, gratuit sau
2. avem introdus conceptul „nu plăteşti dacă nu îţi place”. Ce înseamnă asta? Înseamnă că noi nu încasăm niciodată banii în avans, ci numai după ce dvs. aţi primit covoarele şi sunteţi mulţumit de calitatea serviciilor noastre.

Toate etapele spălării şi descrierea lor sunt menite de a crea o imagine asupra a ceea ce se întâmplă cu covoarele dvs. în cele 2-3 zile, cât durează procesul de curăţare, din momentul în care le preluăm şi până le livrăm.

waldmastercovoare
101
 Photos
112
 Followers
582
 Following
În luna iubirii, după curățarea covorului, primești gratuit un eșantion cu parfum pentru covorul tău! 💕
📞 0733988837
#lovemonth #waldmaster #cleancarpet #covorul #intotdeaunacurat3 pași simpli pentru un covor curat și parfumat:
1️⃣ ☎️: 0733988837
2️⃣ 🚙 venim la tine acasă și luăm comanda
3️⃣ Revenim după 2-3 zile cu el proaspăt😍

#waldmaster #cleancarpet #covorul #intotdeaunacuratCuloarea, forma, textura sunt doar câteva elemente care-ți încălzesc camera și completează perfect camera! 🤩
☎️0733988837
#covorul #intotdeaunacurat #waldmaster #cleancarpet☎️0733988837
💻www.spalam-covoarele.ro

#waldmaster #cleancarpet #deliverycarpetAsigură-te că faci alegerea perfectă! 🤩
Una dintre cele mai pronunțate nuanțe ale covorului trebuie să oglindească culoarea tapițeriei canapelei!✅
#waldmaster #cleancarpet #superteam ☎️ 0733988837
💻 www.spalam-covoarele.roBucurăte de zona ta de relaxare  într-un miros proaspăt al covorului tău! 
@waldmastercovoare se asigură ca tu nu faci niciun efort pentru asta! 📞0733988837
1. Preluăm covorul de acasă 🚗
2. Îl îngrijim cu atenție 🧼 
3. Îl returnăm la ușa casei 🏡 
#cleancarpet #waldmaster#wecameback ☎️ 0733 988 837Momentul în care colțul tău trebuie să fie perfect pentru orice ocazie! 👗 👙👠
#pregatitidevacanta #waldmaster #happyclients #cleancarpet#waldmaster #yourcarpet #happyclients 🌞