Curatatorie de covoare Bucuresti si Ilfov -- Waldmaster
1761
page-template-default,page,page-id-1761,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-16.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Curatatorie covoare bucuresti

Covorul este una dintre piesele de decor cele mai importante din locuinta dumneavoastra. Acesta ofera incaperii un aspect mai estetic si confortabil, insa in momentul in care se murdareste, parca nu ne mai face asa mare placere sa il detinem.

Cum pot pastra covorul curat?

Acest lucru este imposibil. Pe covor calcam, cateodata varsam suc sau mancare si se murdareste inevitabil. Pe langa faptul ca se pateaza din cauza noastra, in tesatura acestuia se acumuleaza foarte mult praf de-a lungul timpului ce nu poate fi indepartat doar cu aspiratorul.

De ce sa il duc la o spalatorie de covoare?

Este extrem de dificil sa curatati covorul de unul singur, este greu de manevrat si de multe ori nu se indeparteaza in totalitate murdaria de pe acesta, plus ca daca nu este uscat in conditii optime poate capata un miros neplacut.

Compania noastra ofera cele mai bune servicii de curatare a covoarelor, pentru a va face piesa de decor preferata sa arate impecabil si sa va puteti bucura din nou de ea. Dispunem de o tehnologie de ultima generatie, fabricata in Germania, ce ne ofera posibilitatea de a spala covorul dumneavoastra intr-un mod profesionist si sa putem obtine rezultate optime.

Procesul de spalare presupune mai multe etape. In primul rand acesta va fi udat cu un jet de apa ce inlocuieste traditionala bataie cu paleta, in continuare se va folosi o perie ultaperformanta cu o viteza de rotatie si o presiune precis calculate, in acest fel inlocuim munca fizica de 2-3 ore cu un timp de 10 minute.

Covorul dumneavoastra va fi tratat cu detergenti speciali, in functie de tesatura, astfel incat sa putem indeparta in totalitate murdaria. Va fi clatit cu o cantitate suficienta de apa prin care se va indeparta orice urma de murdarie si detergent din tesatura. Intr-un final se va efectua stoarcerea acestuia prin centrifugare, o metoda optima ce indeparteaza in totalitate surplusul de apa. Uscarea se va realiza intr-o incapere in care temperatura este controlata astfel incat sa nu capete un miros neplacut si sa nu se deterioreze.

Exista tratamente speciale pentru covoare?

Puteti opta pentru tratari speciala. Iubitorii de animale se confrunta de multe ori cu urmele olfactive de urina ce se indeparteaza incredibil de greu. Noi folosim tratamente optime prin care putem indeparta aproape in totalitate aceste mirosuri neplacute.

De asemenea, covorul este un focar de bacterii, in aceasta se afla foarte multi alergeni si poate dauna sanatatii dumneavoastra. Daca doriti, noi putem dezinfecta covorul optim, in asa fel incat sa fie complet dezinfectat. Acest lucru este foarte important pentru familiile in care se afla copii mici, deoarece acestia isi petrec cea mai mare parte din timp pe podea.

Waldmaster este o curatatorie covoare Bucuresti serioasa ce are incredere in calitatea serviciilor oferite de aceea punem la dispozitie si garantii pentru clientii nostri. In cazul in care nu va place modul in care a fost curatat covorul, aveti posibilitatea sa cereti o alta spalare, fara costuri aditionale. De asemenea, daca nu sunteti multumit, puteti sa nu achitati plata serviciilor.

waldmastercovoare
101
 Photos
112
 Followers
582
 Following
În luna iubirii, după curățarea covorului, primești gratuit un eșantion cu parfum pentru covorul tău! 💕
📞 0733988837
#lovemonth #waldmaster #cleancarpet #covorul #intotdeaunacurat3 pași simpli pentru un covor curat și parfumat:
1️⃣ ☎️: 0733988837
2️⃣ 🚙 venim la tine acasă și luăm comanda
3️⃣ Revenim după 2-3 zile cu el proaspăt😍

#waldmaster #cleancarpet #covorul #intotdeaunacuratCuloarea, forma, textura sunt doar câteva elemente care-ți încălzesc camera și completează perfect camera! 🤩
☎️0733988837
#covorul #intotdeaunacurat #waldmaster #cleancarpet☎️0733988837
💻www.spalam-covoarele.ro

#waldmaster #cleancarpet #deliverycarpetAsigură-te că faci alegerea perfectă! 🤩
Una dintre cele mai pronunțate nuanțe ale covorului trebuie să oglindească culoarea tapițeriei canapelei!✅
#waldmaster #cleancarpet #superteam ☎️ 0733988837
💻 www.spalam-covoarele.roBucurăte de zona ta de relaxare  într-un miros proaspăt al covorului tău! 
@waldmastercovoare se asigură ca tu nu faci niciun efort pentru asta! 📞0733988837
1. Preluăm covorul de acasă 🚗
2. Îl îngrijim cu atenție 🧼 
3. Îl returnăm la ușa casei 🏡 
#cleancarpet #waldmaster#wecameback ☎️ 0733 988 837Momentul în care colțul tău trebuie să fie perfect pentru orice ocazie! 👗 👙👠
#pregatitidevacanta #waldmaster #happyclients #cleancarpet#waldmaster #yourcarpet #happyclients 🌞